8 Mart 2015 Pazar

HAKKIMIZDA





Bir profesyonel gibi yönetmek, bir ev sahibi gibi ağırlamak...


KONUM

 Hanna Butik Otel; İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan ve 24 saat yaşayan tarihi yarımadanın tam kalbinde yer almaktadır.


 Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Kapalı Çarşı, Ayasofya Müzesi, Dolmabahçe Sarayı ve Yere Batan Sarnıcı gibi İstanbul’un en gözde tarihi yerlerine otelin önünden kalkan tramvay ile yaklaşık 10 dakikada ulaşmanız mümkün olup, otelimiz Atatürk havalimanına 11 km mesafededir.



OTEL ANLAYIŞI


 Yıldızlı otellerden, tek tip ve enerjisi olmayan odalardan, üniforma giymiş hazır olda bekleyen garsonlardan hoşlanmıyor, otele her gidişinizde hatırlanmak istiyor, tatilinizi size özel hizmetler ile ve sıra dışı güzellikler ile birlikte yaşamak istiyorsanız, bir otele gittiğinizde kendinizi ev sahibinin özel misafiri olarak hissetmekten keyif alıyorsanız ve kısacası sevgi ile sizin için dekore edilmiş bir mekanda konaklamak istiyorsanız doğru adres Hanna Butik Otel…


 Butik Otelimiz siz değerli konuklarımızın huzuru ve rahatlığı yakalayabileceği şekilde tasarlanmış olup; konumu bakımından İstanbul’un en hareketli yerinde bulunmasına rağmen; bu hareketlilikten kopabileceğiniz sessiz, sakin, son derece konforlu bir şekilde dizayn edilmiş odalarımız ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.


OTEL ÖZELLİKLERİ


 Geniş lobimizde konforlu ve rahat olan koltuklarımızda televizyon keyfi yapabilirsiniz. İnternet bağlantısının kesilmemesinin sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple otelimizin genel alanlarında ve tüm odalarımızda kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır. Böylece istediğiniz her an ve bulunduğunuz her noktada ihtiyacınız olan bilgilere ve eğlenceye ulaşabilirsiniz.


 Otelimizde her sabah güne daha zinde ve keyif ile başlamanız için açık büfe kahvaltı hizmetimiz bulunmaktadır.


ODA ÖZELLİKLERİ


 Özel mimari tasarım ile dizayn edilmiş 20-22 metrekarelik standart odalarımızda Hanna Butik Otel ayrıcalığıyla kendinizi evinizdeki kadar rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. 40 odamızın 9’u balkonlu ve sigara içilebilir özellikte, 1 odamız ise engelli misafirlerimizin konforu göz önünde bulundurularak dekore edilmiştir.


 Odalarımızın tamamında; LCD HD TV, kablosuz internet, minibar, dijital elektronik kasa, klima, elektronik kapı kilitleri, saç kurutma makinası, telefon ve kettle bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yüksek tavanın verdiği büyüklük hissi, özenle seçilmiş nevresim takımları, yumuşak havlular ayrıca odalarımızda yer alan ergonomik olarak tasarlanmış masa ve sandalyelerimiz ile hem çalışabilir, hemde özel dizayn edilmiş koltuklarımızda çay, kahve ikramımızı yudumlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder